Breath Laughing™

 

Breath Laughing™

Posted on October 9, 2012 by marian
 
 
0

BreathSpune-mi cum respiri si de cate ori pe zi razi, ca sa iti spun cum traiesti!

Nu ai incredere in tine? Timiditatea, nelinistea, temerile de tot felul, lipsa curajului si a indraznelii sunt „tovarasii” tai? Anxietatea si stresul sunt la ordinea zilei? Viata ta parca o ia razna?…

Ti-ai observat vreodata respiratia? Atunci cand “curge” natural, libera si neingradita, respiratia are propria ei viata, propriul ei ritm. Ai ascultat-o? Ai auzit macar o data muzica ei? Ai observat cum uneori parca danseaza intr-o mare de culori? Probabil ca nu! Pentru ca esti atat de prins in vartejul vietii de zi cu zi incat observarea propriei respiratii pare un lucru banal si lipsit de importanta, poate chiar ridicol…

Respiratia constienta este cea mai simpla cale de exprimare si de manifestare a Vietii! Ea iti deschide calea catre “a simti”, iar “a simti” inseamna “a trai”! Nefiind doar o alta tehnica de respiratie, respiratia constienta permite eliberarea tuturor blocajelor!

A alege sa respiri constient inseamna A ALEGE SA TRAIESTI CONSTIENT! Traiesti constient atunci cand iti permiti sa faci alegeri pentru tine si sa-ti asumi responsabilitatea asupra propriei vieti. Cand alegi sa nu mai controlezi viata sau sa te lasi controlat de ea, ci sa creezi mereu experiente noi in concordanta cu visele si aspiratiile tale. Este semnalul pe care il dai Universului ca alegi sa traiesti cu bucurie fiecare clipa si nu doar sa supravietuiesti fiecarei zile. Este respiratia plina de iubire si compasiune pentru tine insuti si pentru Tot Ceea Ce Este!

Vremea tehnicilor dificile si dureroase a trecut! Este vremea reintegrarii si revenirii la Sine, prin respiratia blanda, plina de compasiune, acceptare si iubire, pe care o vom practica impreuna intr-un spatiu sigur.

Breath LaughingCand ai ras cu pofta, ultima data? Un singur minut de ras sanatos este echivalent cu 10 minute de alergare! Rasul si surasul reprezinta un bun mijloc de relaxare si totodata de eliminare a tensiunilor launtrice, sunt pretioase adjuvante terapeutice în tratamentul majoritatii bolilor, el fiind cea mai elementara expresie a bucuriei de viata, de A TRAI. Rasul din plăcere sau din toată inima un elixir de sanatate!

Este in acelasi timp o invitatie… O invitatie pe care o faci FIINTEI tale pentru A FI PREZENTA in fiecare moment in viata ta. Si viata sa se poate transforma intr-un mod surprinzator si neasteptat! Problemele isi gasesc raspunsuri si solutii indelung cautate, iar emotiile nefolositoare sunt eliberate si transformate!

Asa ca, hai sa Respiram si sa Radem impreuna! Sa ne Jucam si sa ne Relaxam!

Garantez ca te vei simti: revigorat, vesel, energizat! Vei intalni oameni noi si te vei distra!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s