Informații care mi-au schimbat viața

(3)

“Fiecare persoană cu care ne întâlnim, fiecare situaţie în parte cu care ne confruntăm, fiecare cuvânt spus la televizor, poate că nu pare prea influenţabil la nivelul conştientului, dar subconştientul tău este conceput tocmai pentru a permite oricărui semnal din mediu să te influenţeze, fără ca tu să ştii asta. Deci întrebarea este: suntem conştiinţe vii sau vieţi inconştiente?” – acesta este un citat dintr-un film care se încadrează perfect în seria de informații insuficient popularizate sau pe lânga care s-a trecut prea ușor.
Neurologia arată că în viața noastră de zi cu zi numai 5% din timp ne „conducem” viața în mod conştient, restul de 95% din timp aflându-ne sub controlul subconştientului nostru care operează cu niște „programe” care rulează automat.
Prin urmare, cu cât devenim mai repede conștienți de modul în care funcționăm ca ființe întregi (spirit-minte-corp) cu atât ne vom clarifica mai rapid cum putem acționa astfel încât din ce în ce mai multe din alegerile pe care le facem în fiecare clipă să devină alegeri conștiente.
Filmul din cadrul căruia este citatul de mai sus și pe care îl recomand cu drag în această seară se numește Kymatica și merită fiecare minut investit.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s